§ TURTLE NEWS: [ANIMALS] Львівські прикордонники знайшли в літаку алігаторів (ФОТО)

У львівському аеропорту прикордонниками була попереджена спроба ввезення на територію України великої кількості екзотичних тварин із далекої Африки.

Як повідомив INTV керівник прес-служби Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Роман Стахів, - це перший випадок живої контрабанди, яку намагалися незаконним шляхом ввезти на територію України через львівський аеропорт.


Бідного сумчастого лорі сховали в консервну банку

Крокодилів жорстокий контрабандист запхав у пластикову пляшку
"Під час огляду особистого багажу прибулих пасажирів прикордонний службовий собака-фокстер'єр Бакс дав спрацювання на одну із сумок, яка прибула з Ліберії, – розповів Стахів. – За хвилю правоохоронці вже здійснювали поглиблений огляд багажу.  В ході обстеження прикордонники виявили сім папуг жако ліберійських, двох крокодилів-алігаторів, одного шимпанзе, одну рідкісну зелену макаку та сумчастого лорі".

Як розповів Роман Стахів, ці рідкісні тварини були в край важкому стані, оскільки перебували під дією снодійних у консервних банках, пластикових пляшках, а також у рюкзаку громадянина з України.

До приїзду фахівців з ветеринарної служби, прикордонники перевели тварин у просторі вольєри і забезпечили виснажених тривалим перельотом тварин водою та їжею.

Наразі тварини перебувають у карантині, оскільки прибули з далекої африканської країни. Подальша їх доля буде визначена представниками ветеринарної служби.

Папуг нарешті випустили на волю


Прикордонники перевели бідних тварин у просторий вольєр



Нарешті у воді…
Володимир Перегінець. INTV, Львів

Немає коментарів:

Дописати коментар